Detingut un home per trencar la porta d'un hotel a la una de la matinada

L’individu, de 29 anys, volia accedir a l’interior per dormir a l’habitació amb els seus amics

Un agent de policia en una intervenció.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Dimecres passat un home no resident de 29 anys va trencar la porta d’un hotel d’Andorra la Vella. El delicte, de danys i injúries, es va produir a la una de la matinada quan l’individu, a qui se li va negar l’accés a l’hotel quan tenia intenció d’entrar perquè volia dormir a l’habitació dels seus amics, es va enervar i va trencar la porta d’entrada de l’hotel a cops de peu. Una vegada a l’interior va causar danys a divers mobiliari informàtic de la recepció. En procedir a la detenció, l’individu va proferir injúries envers els agents interventors.

Pel que fa al balanç total de la setmana passada, la policia va procedir a la detenció,de l’1 al 7 de març, de 15 persones. Concretament, es va dur a terme l’esmentada detenció contra el patrimoni, cinc detencions contra la seguretat en el trànsit i nou més relacionades amb altres delictes. Pel que fa a aquest últim apartat s’han donat casos de maltractament en l’àmbit domèstic, un delicte contra la seguretat en el tràfic jurídic, un altre contra l’administració de Justícia –concretament crebant d’una ordenança penal de suspensió del permís de conduir–, un delicte contra la funció pública i un darrer per a delictes contra la integritat física i moral, la funció pública, l’honor i la llibertat.

EL CONDUCTOR D'UN ACCIDENT DONA POSITIU EN ALCOHOLÈMIA

Durant la matinada del dilluns es va produir un accident de cotxe a Encamp. El succés va tenir lloc a a les 00.13 hores al carrer Torrent de la Canadilla d’Encamp, quan un conductor begut va tenir un accident amb el cotxe. En conseqüència, el conductor –un home resident de 63 anys que en aquells moments era l’únic ocupant del vehicle– va resulta ferit. En aquest accident només va haver-hi un turisme implicat, concretament un Fiat Marea amb matrícula del Principat. Pel que fa als detalls, el conductor, després de practicar-li el pertinent control d’alcoholèmia, va donar un resultat positiu de 2,60 grams per litre. Posteriorment i degut al resultat de la prova va ser detingut. Finalment, el conductor durant les hores posteriors va passar a disposició judicial.

tracking