x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
societat

Mar Flores planteja presentar una querella contra 'Sálvame'

La model afirma que les crítiques rebudes l’han perjudicat en els negocis
Mar Flores a la neu en una temporada anterior.

Mar Flores planteja presentar una querella contra 'Sálvame'

Mar Flores a la neu en una temporada anterior.

Actualitzada 08/03/2021 a les 12:33
La popular model i presentadora espanyola Mar Flores es planteja presentar una querella contra el programa de televisió Sálvame per les acusacions fetes la darrera setmana, on es va afirmar que s’havia saltat el confinament per viatjar fins a Andorra per esquiar. En unes declaracions fetes al rotatiu espanyol ABC, Flores va afirmar que “el que més em dol és la campanya de televisió que s’ha fet en contra meva” i va lamentar que els col·laboradors del programa no haguessin contrastat la informació.
L’empresària va explicar que “Madrid confina per zones, i la meva no es trobava confinada. I Andorra tampoc. Per tant podia viatjar”, i va comentar que en passar la frontera “em van demanar d’on venia i on anava, i en veure que cap dels dos territoris es trobava confinat, em van deixar passar sense problemes, amb la meva reserva hotelera”. A més a més, va afegir que “tot i que no era necessària, jo portava una prova PCR negativa que m’havia fet per si me la demanaven”.


El motiu principal de l’enuig de Flores és que les afirmacions “falses” l’haurien perjudicat en la seva faceta empresarial. “En el punt que estic de la vida et deus poder imaginar que assumeixo moltes crítiques contra la meva moda o les meves parelles, encara que em caiguin malament, però mentides que causen perjudici a la meva feina no les penso tolerar”, deixant oberta la porta a demanar responsabilitas judicials a l’espai televisiu que s’emet cada tarda a Telecinco.


“Estem en un país on tots estem farts del que estem vivint i entenc que si algú se salta la legalitat tothom s’enfadi i molt però com que no ha estat el meu cas no tinc per què patir aquestes mentides”, va afirmar l’empresària, que va afegir que “em rebenta que una campanya hagi caigut perquè jo visc de la meva feina, no visc de ningú. Ni de la meva exparella; visc del que jo genero i els meus fills també”.


Cal recordar que Flores va tenir un accident mentre esquiava al sector del Tarter, a Grandvalira, i que va necessitar atenció mèdica a causa d’una lesió que es va provocar al turmell. A partir d’aquí, l’empresària ha rebut acusacions des de saltar-se el confinament fins a tractar malament el personal de pistes, un fet que va desmentir el director d’Ensisa, David Hidalgo, en una carta.
Etiquetes
  • #2 Obi Wan Kenobi
    (08/03/21 09:51)

    La societat actual busca l'entreteniment constant, en aquest intent d'evadir la realitat és molt possible que la banalitat del periodisme rosa, groc i sensacionalista sigui el que capti l'atenció d'una audiència lobotomizada.

    Respondre
  • #1 GK
    (08/03/21 08:18)

    És important per Andorra  ? Quin nivell aquest diari ! Mare de Déu ! 

    Respondre
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts