La corredora Núria Picas participa al Cicle de Cinema de Muntanya i de Viatges

La conferència serà dimecres a les 21 hores al teatre de les Fontetes i també es retransmetrà telemàticament

La corredora Núria Picas participa al Cicle de Cinema de Muntanya i de Viatges

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La corredora Núria Picas participarà en el Cicle de Cinema de Muntanya i de Viatges que organitza el comú de la Massana. Picas oferirà una conferència dimecres a les 21 hores al teatre de les Fontetes que també es retransmetrà telemàticament. L’esportista desgranarà la seva visió sobre la passió, el sacrifici i les satisfaccions que suposen els reptes esportius d’alt nivell.El conseller de Cultura, Igualtat i Participació Ciutadana, Guillem Forné, assegura que “en aquesta ocasió, amb plena situació de pandèmia, el Cicle pren més importància que mai ja que ens ofereix una alternativa per aprendre, somniar i viatjar a través de les experiències dels participants”.

Aquesta serà la tercera sessió del tretzè Cicle de Cinema de Muntanya i de Viatges d’Ordino i la Massana, que va donar el tret de sortida el passat 18 de febrer i ala Massana hi haurà dues sessions més que es faran el 17 de març, amb Manel Montoro i Ramon Casabayó que explicaran la seva experiència en el món del submarinisme a Costa Rica, i el 24 de març amb Núria Samaniego que detallarà la volta al món amb la seva família.

Les entrades per a les sessions del Cicle es van esgotar la primera setmana en què es van posar a disposició del públic i per tal que en pugui gaudir tothom es podran seguir per streaming a través del canal youtube del comú de la Massana.Pel que fa als assistents a la sala, un cop encetada la sessió l’accés quedarà tancat, seguint els protocols de seguretat.

tracking