TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Música

Els Amics de la Cambra Romànica incrementen els premis del concurs internacional

El certament es realitzarà el 5 i 6 de juny al Palau de Gel i les inscripcions estan obertes fins al 10 de maig

Els Amics de la Cambra Romànica incrementen els premis del concurs internacionalAssociació Amics de la Cambra Romànica

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Associació Amics de la Cambra Romànica organitzaran el 5 i 6 de juny la tercera edició del cocurs internacional que se celebrarà al Palau de Gel i que comptarà amb un nou premi i un increment econòmics dels guardons ja existents. En aquest sentit,el jurat atorgarà 2.000 euros pel primer, 1.000 pel segon i 500 euros pel tercer a la categoria avançada, així com 350 i 150 euros pel primer i segon de la categoria base, i el grup guanyador la possibilitat d’oferir un concert posteriorment.Els assistents tindran un paper especial, ja que podrà votar per escollir el premi del públic entre els finalistes i esmantenen els ajuts en forma de “dietes” per facilitar la vinguda de participants més llunyans i la seva estada.

El concurs és una trobada internacional de formacions de música de cambra que pretén impulsar la pràctica alhora que fomenta la cultura musical i interpretativa dels més joves. L’associació reprèn l’organització del mateix amb l’objectiu posat en acollir grups petits i grans de músics, oferint-los una plataforma formativa i de difusió que pugui donar un impuls a la seva carrera o als seus estudis.

El certament comptarà amb una faseeliminatòria i la final. El dissabte 5grups de les categories base i avançada, menors o majors de 18 anys respectivament, competiran per passar a la final mentre que diumenge 6 al matí tindrà lloc la final de les dues categories.

L’organització espera que les audicions puguin ser obertes al públic, però el compliment de les mesures sanitàries corresponents al juny marcaran la decisió final, per garantir la seguretat de les persones assistents, així com de l’organització.Les inscripcions estaran obertes fins el dia 10 de maig.

tracking