Actes oficials reduïts pel Dia de la Constitució

La jornada de portes obertes a la ciutadania es substitueix per una visita virtual

Celebració diumenge del 28è aniversari de la Constitució

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El 28è aniversari de la Constitució es farà amb actes oficials reduïts i amb limitació d'aforament per respectar les restriccions sanitàries imposades per la pandèmia, segons ha anunciat el Consell General. La celebració institucional es farà el 14 de març amb la sessió tradicional del parlament a les 18 hores i el discurs que pronunciarà la síndica general, Roser Suñé, davant les autoritats serà a les18.40 hores al vestíbul del Consell General.

El que no es podrà fer aquest any per la situació sanitària és la jornada de portes obertes a la ciutadania del Consell i de la Casa de la Vall que es substitueix per una visita virtual 360º que es podrà fer des de la web del Consell General a partir del13 de març.

La celebracio del Dia de la Constitució es farà a més amb l'il·luminació de la Casa de la Vall amb els colors de la bandera d'Andorra el 13 i el 14 de març des de les 19 fins a les 22 hores.

El Consell General recorda que dissabte vinent 13 de març es compleix un any de les mesures restrictives per la pandèmia de la Covid-19 que "van obligar asuspendre i paralitzar tot el país inclosos els actes programats per a la celebració del 27è aniversari de la Constitució".

tracking