solidaritat

Nova campanya de recollida d'aliments a les set parròquies i al Pas aquest cap de setmana

Nova campanya de recollida d'aliments a les set parròquies i al Pas aquest cap de setmanaCREU ROJA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Creu Roja Andorrana i la majoria de supermercats del país presenten una nova campanya de recollida d’aliments destinada a proveir la Botiga solidària de productes d’alimentació, neteja de la llar i higiene. La recollida, en què han col·laborat 21 supermercats, es podrà fer a totes les parròquies i també al Pas de la Casa, entre avui i demà en els horaris d’obertura habituals d’aquests establiments.

Ara, Creu Roja Andorrana es torna a veure obligada a fer una crida als ciutadans perquè hi contribueixin en la mesura de les seves possibilitats. “Necessitem productes d’higiene personal, productes de neteja de la llar, aliments per a nens i nadons, conserves, plats preparats per escalfar de llarga caducitat i oli. En canvi, anem servits d’arròs, pasta, galetes, llegums cuits, bolquers, tovalloletes infantils, farinetes i llet infantil. Tampoc es poden acceptar productes frescos com carn, embotits, peix, formatges i làctics”, han fer saber.

Pel que fa a Andorra la Vella, els supermercats que col·laboren amb la campanya són Pyrénées, Carrefour, CCA-Super U, Caprabo, Fresh, E. Leclerc i Súper Continent 2. A Escaldes-Engordany es pot anar a Caprabo Illa i Biocoop. La resta es poden consultar a través del web i xarxes socials.

tracking