La policia posa 588 sancions per excés de velocitat en 14 dies

El cos ha detectat un total de 666 infraccions entre el 15 i el 28 de febrer

La policia posa 588 sancions per excés de velocitat en 14 diesFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El cos de policia va realitzar entre el 15 de febrer a les 7 hores i el 28 de febrer a les 19 hores una campanya específica de comportaments imprudents al volant, durant la qual es van constatar un total de 666 infraccions.

La campanya, que tenia com a objectiu detectar i sancionar el comportament imprudent de certs conductors que puguin derivar en situacions de risc a causa de la seva imprudència, va consistir a intensificar els controls en llocs susceptibles. L’objectiu d’aquestes accions, doncs, era poder constatar més infraccions relacionades amb un comportament imprudent en zones interurbanes. En aquest sentit, també es van intensificar els controls per excessos de velocitat mitjançant els radars, a fi de reduir els accidents de trànsit amb resultat de lesions.

Els aspectes controlats durant aquesta campanya i el balanç corresponent s’han acabat traduint en les següents dades: cap sanció pel que fa a conducció temerària que causi perill a les persones o coses, 588 sancions per circular a velocitat que excedeixi la permesa, cap sanció per no cedir el pas en una intersecció als vehicles que tenen preferència, tres sancions per avançaments indeguts, cap sanció per no adaptar la velocitat en funció d’encreuaments, escoles i aglomeracions, una sanció per no cedir el pas a gent que està en situació de creuar per un pas de vianants, 11 sancions per no respectar algun dels senyals prohibitius, 10 sancions per no respectar algun dels senyals d’obligació, 41 sancions per no respectar la senyalització horitzontal de la calçada i, finalment,12 sancions per no respectar la indicació d’un semàfor.

En el decurs d'aquesta campanya s’ha fet èmfasi en la conscienciació per corregir determinades actituds indegudes en la conducció. El cos de policia fa públiques aquestes dades en el marc de seva política d’intentar reduir la sinistralitat per tal de garantir una millor seguretat per als conductors i els vianants.

tracking