igualtat

El Govern commemora el 8 de març en format telemàtic

El Govern commemora el 8 de març en format telemàtic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Govern se suma dilluns a la commemoració del Dia internacional de la dona amb diferents activitats en format telemàtic i amb una entrega reduïda del guardó Olympe de Gouges a l’empresa que fomenti la igualtat. Només hi podrà assistir la companyia guardonada en la quarta edició d’aquest premi per tal de minimitzar el risc de transmissió de la Covid.

D’altra banda, el ministeri d’Afers Socials, Habitatge i Joventut i la secretaria d’Estat d’Igualtat i Participació Ciutadana organitzen la conferència Entorns de treball igualitaris. Un apropament a la nova realitat empresarial, a càrrec de la consultora en gènere i experta en plans d’igualtat Georgina González Ollé, que presentarà quins són els principals reptes, bones pràctiques i beneficis de les empreses en matèria d’igualtat entre homes i dones. La conferència se celebrarà entre les 18 i les 19.30 hores de dilluns i l’accés està obert a tothom que s’hi hagi inscrit prèviament a través del correu igualtat@go­vern.ad. Des de l’executiu van remarcar que la xerrada és d’especial interès per als professionals que treballen en l’àmbit organitzatiu públic i privat, per la seva implicació en el projecte de llei per a la igualtat efectiva entre homes i dones que fa uns dies va aprovar el consell de ministres.

La pandèmia també impedirà l’acte que se celebrava des del 2018, el minut d’aturada dels treballadors públics a les portes dels edificis administratius. No obstant això, l’executiu proposa traslladar-lo a les xarxes socials. Es demanen publicacions a les xarxes socials amb l’etiqueta #joalçolaveuperlaigualtat. Es posarà a disposició de la ciutadania al servei de tràmits i a la recepció del ministeri d’Afers Socials llaços de color lila per simbolitzar l’adhesió al dia internacional. Tanmateix, durant la jornada se celebraran un parell d’actes reivindicatius, amb concentracions d’Acció Feminista i del moviment Contracorrent.

tracking