pandèmia mundial

Els casos totals freguen els 11.000 amb 22 positius nous

Els brots d'Arinsal i el Tarter augmenten a 35 i 31 contagis, respectivament

Hospital Nostra SenyoraFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, ha informat aquest migdia que s'han detectat 22 nous positius en les últimes hores que han fet créixer el nombre de casos totals diagnosticats al Principat des de l'inici de la pandèmia fins als 10.998, fregant així la barrera dels 11.000. El nombre de casos actius ha tornat a patir un petit augment i se situen en 302, mentre les altes totals pugen a 10.584 i les defuncions es mantenen en 112.

L'hospital Nostra Senyora de Meritxell compta amb 20 ingressats per Covid, els mateixos que aquest matí, tot i que hi ha hagut un canvi en la distribució i hi ha un pacient de planta que ha passat a l'UCI. Així doncs, hi ha 12 malalts a planta i vuit a cures intensives, dels quals sis estan sota ventilació mecànica.

D'altra banda, el ministre ha informat que els brots d'Arinsal i el Tarter continuen sumant contagis. El primer, el qual es preveu que segueixi augmentant, ja acumula 35 casos, mentre que el del Tarter, que semblaria que està arribant cap al seu tram final, suma 31 positius.

Finalment, pel que fa a la població escolar, hi ha una nova aula sota vigilància activa i ja en són 12. D'aquestes, tres estan aïllades totalment i nou de manera parcial.

tracking