x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Consell General

El PS denuncia les dificultats per visitar un especialista mèdic

El president del grup parlamentari del PS, Pere López.

El PS denuncia les dificultats per visitar un especialista mèdic

El president del grup parlamentari del PS, Pere López.

Adrià Esteban
Actualitzada 03/03/2021 a les 11:59
El president del grup parlamentari del PS, Pere López, va denunciar ahir a la tarda les “grans dificultats” amb les quals es troben els usuaris per demanar hora a un especialista mèdic de l’hospital Nostra Senyora Meritxell. És per aquest motiu que la formació socialdemòcrata ha entrat a tràmit parlamentari una pregunta oral per a la propera sessió de control al Govern.

“No ens importa saber què és el que ha passat, qui és el responsable o on s’està fallant. Tot això ens és absolutament igual. El que és inacceptable és que persones que tenen la seva necessitat mèdica i han d’acudir a un especialista es trobin aquestes dificultats. La pregunta està feta per empè­nyer les coses i solucionar-les”, va afirmat López. Precisament, el mateix dirigent socialdemòcrata va assegurar que a títol personal ha fet “l’experiment” de concertar una visita a les consultes externes del SAAS. “Des de principi de la setmana passada que estic trucant en diferents moments del dia i a hores d’ara encara no ha estat possible obtenir una hora amb el metge especialista”, va sentenciar.

En aquest sentit, el president del grup parlamentari del PS va exposar que en les darreres setmanes “són nombrosos els pacients que s’han posat en contacte amb nosaltres” per denunciar “la gravetat” d’una situació que considera “inacceptable” per a la qualitat assistencial. “Quan truquen al 871 100 han de passar més d’una setmana i mitja per poder agafar una hora amb el seu metge especialista”, va lamentar López, que va fer especial èmfasi en les conseqüències que això pot comportar per a la gent gran. “No és una problemàtica que ve de les darreres setmanes, sinó que s’està consolidant i que va a més”, va afegir.

Per tot plegat, el dirigent del PS va mostrar-se esperançat perquè la propera sessió de control al Govern “puguem començar la nostra intervenció agraint al Govern que hagi fet la seva feina i presenti el pla perquè les dificultats assistencials es resolguin”. “Urgeix una solució davant una problemàtica que mereix l’atenció de l’administració”, va cloure.
Veure’n més
17
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts