x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Pandèmia mundial

Els organitzadors de la protesta negacionista renuncien a fer la concentració

Els impulsors consideren que les exigències imposades pel Govern són inassumibles 
Promouen una protesta negacionista el 14 de març

Promouen una protesta negacionista el 14 de març

La pandèmia ha generat protestes negacionistes a tot el món

Actualitzada 02/03/2021 a les 10:03
El grup de persones que promovia la protesta negacionista del 14 de març a la plaça del Consell General descarten fer la concentració per les exigències que demana el Govern per celebrar-la. Els impulsors de la protesta havien de confirmar al ministeri de Salut que farien la manifestació amb el protocol marcat i demanar l'autorització a Interior i han decidit no tirar endavant la mobilització, segons ha pogut saber el Diari.

Els organitzadors de la concentració critiquen que Salut hagi imposat uns requisits per fer la protesta que no s'han demanat a d'altres col·lectius ni tampoc a pistes o llocs on hi ha concentracions i entenen que era una forma de posar-los traves perquè no puguin fer-la. Els impulsors de la mobilització afirmen que no tenen mitjans per complir les condicions de control i sortida de la plaça o perquè cada participant tingui una cadira a més de lamentar que l'aforament estigui limitat a 150 assistents.

La decisió de renunciar a fer la protesta ha generat desànim al grup que plantejava la concentració que rebutgen el qualificatiu de negacionistes del virus tot i que entre els promotors hi ha moltes persones que opinen que la pandèmia és una gran mentida i que la dimensió no és la que diuen els governs. Els promotors de la mobilització volien plantejar-la com una acció més genèrica per aplegar ciutadans que es queixin dels ERTO, dels lloguers, dels salaris baixos i del nivell de vida i no concentrar-la exclusivament en el virus.

Els impulsors de la concentració estan convençuts que si haguessin continuat endavant amb el procés per fer-la el Govern tenia preparada alguna acció per aconseguir que finalment no s'acabés celebrant la protesta. 
Etiquetes
Veure’n més
39
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts