Dues detingudes perquè una va usurpar la identitat de l'altra

La policia va arrestar 25 persones durant la setmana passada, de les quals 14 corresponen a delictes contra la seguretat del trànsit

La policia deté un jove per amenaçar de mort el seu pareARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir dues dones dimarts passat com a presumptes autores d'un delicte contra el tràfic jurídic. Cap a les 8.15 h del matí es va arrestar a una d'elles, de 39 anys, perquè hauria usurpat la identitat de l'altra persona, alternant o modificant parcialment alguns documents oficials per poder regularitzar la seva situació laboral en diverses empreses del Principat, un fet que hauria esbrinat el servei d'Immigració. La segona dona, de 38 anys, va ser detinguda a la tarda del mateix dimarts ja que presumptament hauria tingut coneixement dels fets.

Aquesta van ser dues de les 25 detencions que la policia va efectuar durant la setmana passada, de les quals 14 corresponent a delictes contra la seguretat del trànsit per conduir sota els efectes de l'alcohol. Entre elles, hi ha l'home de 29 anys que la matinada del dissabte al diumenge va tenir un accident amb ferits i va registrar una taxa d'1,08 g/l. A més, una resident de 43 anys va ser la que va registrar una taxa més elevada, amb 2,37 g/l. Va ser enxampada en un control rutinari a les 16.30 h de la tarda del divendres passat.

D'altra banda, el cos d'ordre va detenir a les 12 de la matinada del dimarts, a Ordino, un home de 40 anys per possessió de 0,5 grams de cocaïna després de controlar-lo a l'interior d'un turisme. Aquell mateix dia cap a les 14 h del migdia es va arrestar un home no resident de 27 anys a Andorra la Vella per crebrantar una ordenança penal de suspensió del permís de conduir i a més portava 0,4 grams de marihuana a sobre. Finalment, un home de 55 anys va ser detingut dijous al matí a Sant Julià per un presumpte delicte contra la integritat física i moral en ocasionar lesions a un altre home. En aquest sentit, la policia va ser requerida a la localitat laurediana perquè una discussió entre dos homes va derivar en una agressió del detingut envers l'altra persona.

tracking