Reportatge

De Venècia al Playboy

L’artista de Tolosa i resident a Andorra ha portat els seus treballs a la revista Playboy mexicana que li ha dedicat un reportatge en el número de febrer.

De Venècia al PlayboyPLAYBOY

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Philippe Shangti va representar Andorra a la 58a edició de la Biennal de Venècia del 2019 amb el seu projecte El futur és ara. Dos anys després, amb el món de la cultura mig paralitzat a tot el planeta a conseqüència de la pandèmia de coronavirus, l’artista de Tolosa establert al Principat, es converteix en un conillet més i mostra algunes de les seves obres als lectors de l’edició digital de la internacionalment reconeguda revista Playboy, en aquest cas en l’edició digital de Mèxic. Coneguda per publicar reportatges de dones amb, diguem, poca roba o directament sense, destaca i molt el fet que el darrer representant d’Andorra a la Biennal de Venècia hagi estat escollit per la revista que va fer mundialment famós el seu editor, mort el 2017, Hugh Hefner, i a la mansió californiana on oferia festes a l’alta societat nord-americana i estrangera.

La revista recorda que la realitzada per al número de febrer és la primera col·laboració que Shangti dur a terme amb Playboy Mèxic, una col·laboració “en la qual es conjuguen el seu enlluernador talent amb el reconeixement d’una marca que ha seduït generacions de persones al tot el món”.

Playboy Mèxic considera el fotògraf i artista francès com a multidisciplinar i assenyala que “la seva forma de mirar el món es tradueix en una profunda crítica social, esquitxada d’un humor negre i una passió per mostrar la bellesa d’allò que éssalvatge”.

La revista assenyala als seus lectors mexicans que els treballs del tolosenc Philippe Shangti inclouen “pronunciaments cridaners i políticament incorrectes” com el seu tag Enjoy your fucking dinner i col·leccions com Art vs Drugs, Luxury Overdose i No prostitution here, entre d’altres.

De Tolosa al Principat, passant per Venècia, Shangti es fa ara un nom als Estats Units Mexicans.

tracking