Transports

Andorra Airlines assegura que volarà abans del 15 de març

El CEO de la companyia, Jorge Soriano, assegura que abans d’aquesta data hi haurà un primer avió cap a Madrid

Andorra Airlines assegura que volarà abans del 15 de marçAEROPORTS DE CATALUNYA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La companyia aèria Andorra Airlines, que es va crear l’any 2016 amb l’objectiu d’oferir un servei de línia regular amb base a l’aeroport d’Andorra-la Seu, assegura que haurà fet vols regulars abans del 15 de març. Ho va indicar el CEO de l’empresa, Jorge Soriano, qui va manifestar que la primera operació comercial amb viatgers es farà amb Madrid i tindrà una periodicitat de dos cops per setmana. “Ens volem estrenar connectant Andorra amb la capital espanyola habilitant dues línies regulars setmanals”, va afirmar. D’aquesta manera, la companyia té previst dur a terme una operació aèria d’anada i tornada els dimecres i una altra els divendres cap al Principat i diumenge de tornada a Madrid.

Soriano va explicar que l’objectiu d’Andorra Airlines és aprofitar el que queda de temporada d’esquí per permetre l’arribada de turistes al país els caps de setmana i impulsar les interaccions professionals entre setmana per dinamitzar la situació actual i oferir més oportunitats. “Nosaltres no som la solució al país, però volem ser una eina per ajudar en la situació turística que hi ha ara mateix per la pandèmia de la Covid”, va destacar.

El CEO d’Andorra Airlines va detallar que la venda de bitllets es realitzaria a través de la plataforma en línia Wold Travel i per les agències de viatges de país, amb les quals ja “hem tingut un primer contacte per explicar la nostra proposta”. Quant al cost d’aquest primer vol regular, Soriano, va indicar que “encara no tenim els preus definits, però no s’allunyarà del que costa actualment anar a Madrid combinant el viatge en cotxe fins a Lleida i agafar l’AVE cap a la capital”.

Per cloure, Soriano va comentar que malgrat Andorra Airlines comenci a operar amb una sola destinació, “estem treballant per connectar el Principat amb Palma” i a mesura que la població tingui interès “ampliarem els contactes amb les institucions que poden ser interessants per a Andorra, com per exemple Lisboa, Porto i París”. I va assenyalar que en aquests moments l’empresa disposa d’un avió de 72 places i “tenim previst incorporar-ne un altre en els pròxims mesos per poder donar més servei aeri”.

LES AGÈNCIES DE VIATGES ESPEREN UNA TROBADA

La vicepresidenta de l’associació d’agències de viatges d’Andorra, Maica Terrones, va afirmar al Diari que la companyia aèria es va posar en contacte amb el col·lectiu per comentar la seva proposta i considerar si seria viable que realitzessin la comercialització dels vols. “Sabem que tenen interès en què treballem amb ells, però estem a l’espera de celebrar una reunió la setmana que ve per marcar les condicions de l’acord”, va dir. D’altra banda, des de l’agència alt-urgellenca Viatges Regina, l’única empresa que ha dut a terme vols xàrter des de l’aeroport d’Andorra-la Seu, Albert Vinserio, va indicar que la pandèmia els va obligar a cancel·lar un projecte per fer viatges a Madrid i al Regne Unit, el qual, malgrat tot, esperen poder iniciar a partir de l’estiu.

tracking