Surf de neu

Estévez queda segona a la Copa d'Europa de Reiteralm

L'andorrana ha tornat a pujar al podi i ha aconseguit 330 punts per a la classificació

Estévez queda segona a la Copa d'Europa de ReiteralmFAE

La surfista de neuMaevaEstévez ha aconseguit avui a la Copa d'Europa deboardercrossaReiteralm(Àustria) la segona plaça. L'andorrana ha tornat a pujar al podi, per tercera vegada consecutiva a la Copa d'Europa i en la jornada d'avui ha quedat perdarrerede la francesaMargauxHerpin, que és la líder de la general, i per davant de la txeca SaraStrnadova, tercera, i l'holandesa PollNienke, quarta.

La qualificació d'Estévez no ha estat bona i ha acabat 10a mentre que en quarts de final una mala sortida, però ha aconseguit fer una molt bona línia queli hapermès agafar molta velocitat, posicionant-se segona i a l'últim peralt s'ha posat primera. A semifinalsEstevezha fet una bona sortida i s'ha col·locat primera, una posició que ha mantingut. A la final, lariderde laFAEtenia "el nerviquepodia fer les coses bé" i la cursa ha estat molt disputada ambMargauxHerpin, companya d'equip d'Estévez, a qui finalment no ha pogut avançar. "Ella ha fet la seva carrera i em tancava les línies, lògicament, perquè no la passés", ha explicat Estévez.

El resultat permet a la surfista andorrana situar-se segona de la classificació general provisional de la Copa d'Europa deboardercross, amb 330 punts.Estévezarribava a aquesta cita després d'haver guanyat l'última cita europea, aChiesainValmalenco, on també va assolir el tercer lloc el dia d'abans. Amb aquest doble podi aconseguit el passat 12 i 13 de febrer, l'andorrana es va situar entre les millors d'Europa. Abans, ja havia estat4aaIsola2000, el passat 3 de febrer. Les altres dues curses de la Copa d'Europa d'aquesta temporada es van saldar amb una11ai una15aposició, les dues curses també aIsola2000 els passats 30 i 31 de gener.