TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Tribunals

Acceptat el decomís del xalet familiar d'uns contrabandistes

Acceptat el decomís del xalet familiar d'uns contrabandistesFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els magistrats del Tribunal Superior van estimar la sol·licitud de la Fiscalia per decomissar el xalet del clan familiar d’una xarxa de contrabandistes que operava a Sant Julià. El ministeri públic va demanar el seu embargament al·legant que l’immoble havia estat pagat amb diners procedents del contraban de tabac. La sala penal també va considerar parcialment la petició dels lletrats de tres dels acusats per reduir la condemna inicial dictada per Corts. Així doncs, el Superior ha disminuït la condemna de presó ferma a la dona i al fill del cap de la trama, El Panadero, i a un dels socis de la banda.

Cal destacar que el líder del clan es troba en parador desconegut després de fugir del país abans del judici mentre estava en situació d’arrest domiciliari. Corts el va penar en rebel·lia processal a set anys i mig de presó ferma i al pagament d’una multa de 200.000 euros.

tracking