x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Activitats

Tallers d'eines telemàtiques per a majors de 60 anys a càrrec de la Fundació Crèdit Andorrà

L'entitat ofereix noves activitats per als usuaris de L'espai, que seran en format virtual
Actualitzada 26/02/2021 a les 11:50
La Fundació Crèdit Andorrà ha organitzat noves formacions de cara a les properes setmanes a l'Aula Virtual de L’espai, el centre social d’activitats per majors de 60 anys. Aquestes activitats formen part del programa ‘Envelliment saludable’. El primer taller serà sobre eines telemàtiques i començarà el 2 de març. Es durà a terme cada dimarts i dijous, d’11 a 12 h, fins al 25 de març. Una altra de les activitats programades és un taller d’iniciació als primers auxilis organitzat amb la col·laboració de la Creu Roja Andorrana, que tindrà lloc el dia 10 de març, a les 16 h.

A més, la Fundació ha previst dues xerrades preventives a través de la plataforma virtual de formació, una sobre com cuidar el cuidador (el 3 de març a les 16 h) i una altra d'alimentació, i que porta per títol ‘Aliments energètics. Quins són i què ens aporten’ i tractarà sobre els nutrients energètics. Aquesta es durà a terme el dia 24, a les 16 h.

Els tallers i les xerrades de la Fundació Crèdit Andorrà estan pensats per poder seguir la formació en directe, connectant-se a través de la plataforma de formació virtual de L’espai, a la pàgina web de la Fundació.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts