El llop de Naturlandia va morir per l'atac de la resta de la manada

Un informe determina les causes de la defunció de l'animal, que quan va ser trobat portava uns dies mort

Troben sense vida el llop desaparegut de NaturlandiaNaturlandia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Naturlandia ha rebut avui els resultats de la necròpsia realitzada al llop que va aparèixer mort al seu tancat el mes passat. L'informe determina queles ferides que tenia el llop era d'animals,presumiblement fetes per la resta de la manada, i que va morir per asfíxia, sensedetectar-se cap altra anormalitat. A més, s'ha descartat que la causa de la mort sigui un ofegament a labassa on va ser trobat.

Una altra de les conclusions a la qual s'ha pogut arribar a partir de l'informede l’estudi veterinari realitzat per Govern és que el gruix de la capa de gel sota la qual va ser trobat l'animal indicaria que portaria varis dies mort. Un fet que hauria passat desapercebuut pels cuidadors del parc, tal i com han indicat des de Naturlandia. Amb tot, no ha estat possible determinar amb exactitud el nombre de dies que l'animal era mort a causa de l'efecte de la congelació.

Des de la direcció del parc han assegurat que s'estudiaran els informes dels banders i l'estudi veterinari de lanecròpsia, i "es determinarà quines són les accions a prendre". A més, han explicat que continuen treballant en el trasllat dels animals als nous destins en diferents santuaris europeus.

tracking