El jove acusat d'agredir un urbà queda en llibertat

Va complir la detenció a la presó de la Comella en no ser acceptat a casa per fer l’arrest domiciliari

El jove acusat d'agredir un urbà queda en llibertat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El jove que estava a la Comella pels enfrontaments amb els agents de circulació d’Escaldes va sortir dimecres del centre penitenciari de la Comella. El noi va ser detingut el 3 de febrer per la batussa amb els urbans a la plaça Dos Valires. La Batllia li va imposar una ordre d’arrest domiciliari que ha complert a la presó perquè no podia estar a casa. Ara, la Fiscalia en demana l’absolució.

Cal recordar que el noi va tenir una baralla amb la germana i la mare quan va tornar al domicili familiar després dels fets i no el van voler acollir, així que va ingressar al centre penitenciari el 4 de febrer a la nit. Els enfrontaments també van comportar la detenció d’una noia que sí que va seguir l’arrest domiciliari.

Els incidents entre un grup de joves i els agents de circulació escaldencs es van produir quan els urbans van afirmar que el grup estava fent botellón i els van avisar que no podien estar allà per les restriccions de la pandèmia. Els nois, per contra, van afirmar que no estaven consumint begudes però que sí que tenien les mascaretes baixades perquè estaven fumant i escoltant música, i que la batussa la van iniciar els agents. L’adolescent que va sortir dimecres de la Comella va explicar que havia actuat contra els urbans en defensa pròpia.

tracking