x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Pandèmia mundial

Tres altes hospitalàries i 23 positius nous

Salut insisteix que s'han de respectar les restriccions tot i la baixada de casos
El

Hospital Nostra Senyora

L'hospital Nostra Senyora de Meritxell

Fernando Galindo
Actualitzada 27/02/2021 a les 17:31
El SAAS ha donat tres noves altes hospitalàries en les darreres hores i són 18 les persones que estan ingressades a l'hospital. La pressió al centre sanitari havia augmentat de nou respecte a ahir amb dos ingressos més que elevaven el total de pacients amb Covid a 21, segons ha anunciat el Govern aquest matí, però finalment les tres recuperacions han fet davallar la xifra d'ingressats, on 11 estan a planta i l'UCI es manté estable des de dimarts amb set afectats i sis d'ells amb ventilació mecànica.

La secretària d'Estat de Salut, Helena Mas, ha explicat en la compareixença d'actualització de dades de la pandèmia que els casos totals augmenten a 10.882 amb els 23 positius nous detectats en les últimes hores i ha remarcat que malgrat el descens de contagis és important continuar respectant les mesures de restriccions per evitar la propagació del virus. Els malalts actius segueixen baixant amb 318 avui que suposen 15 menys que ahir i les recuperacions ascendeixen a 10.394 per les 38 altes que s'han afegit en les últimes hores. La taxa de reproducció del virus per cada contagiat augmenta lleugerament i se situa avui en 0,9.

La incidència del coronavirus a les aules continua estable i no hi ha cap classe tancada. Salut manté 6 grups educatius amb part dels alumnes confinats a casa i 16 aules en vigilància passiva. 
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts