Finances

Andbank Espanya tanca l'adquisició del 100% de Bank Degroof Petercam Spain

Andbank Espanya tanca l'adquisició del 100% de Bank Degroof Petercam SpainANDBANK

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andbank Espanya va tancar ahir l’adquisició del cent per cent de les accions de Bank Degroof Petercam Spain després de l’aprovació de l’operació per part dels reguladors. Ho van fer després que el Banc d’Espanya, el Banc Central Europeu, la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) i l’Autoritat Financera Andorrana (AFA) aprovessin l’operació. Amb la nova adquisició, Andbank integra un volum de negoci de 1.350 milions d’euros i més de 1.000 clients procedents de Degroof Petercam Spain, la qual cosa el situa com una de les principals referències de banca privada a Espanya amb un volum de negoci de 15.000 milions d’euros. D’aquesta manera, Andbank reforçarà la presència en llocs on ja operava, com ara Barcelona, Madrid, Pamplona, València, Bilbao i Valladolid.

El banc adquirit operarà amb la marca comercial Andbank i la seva denominació mercantil passarà a ser Wealthprivat Bank S.A.O. Andbank Espanya, l’activitat de la qual és la banca privada i la gestió de patrimonis, i posa a la disposició dels clients procedents de la banda adquirida serveis especialitzats en planificació patrimonial, inversió alternativa, facilitats de finançament, assesso­rament multicustòdia, accés a ampliacions de capital en companyies cotitzades i una plataforma tecnològica d’avantguarda.

Segons Carlos Aso, conseller delegat d’Andbank Espanya, “unim un equip de professionals que compta amb una gran experiència i qualificació en la gestió de patrimonis”. L’activitat de gestió d’actius institucional de la sucursal espanyola de Degroof Petercam Asset Management, Societat Anònima, amb seu a Madrid, no forma part de la transacció i mantindrà la seva activitat com fins ara.

tracking