Surt de la Comella el noi acusat d'agredir els urbans

El jove complia arrest domiciliari a la presó des del 4 de febrer i la Fiscalia demana l'absolució

Els urbans avisaran la policia si hi ha risc d'incidents

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El jove que estava a la Comella pels enfrontaments amb els urbans d'Escaldes va sortir ahir del centre penitenciari. El noi va ser detingut el 3 de febrer per la batussa amb els agents de circulació a la plaça Dos Valires i la Batllia li va imposar una ordre d'arrest domiciliari que ha complert a la presó perquè no podia estar a casa. La mateixa Fiscalia demana l'absolució del jove.

El noi va tenir una baralla amb la germana i la mare quan va tornar al domicili familiar després dels fets i en no voler-lo acollir a casa el jove va ingressar al centre penitenciari el 4 de febrer a la nit. Els enfrontaments amb els urbans van comportar la detenció d'una noia que ha seguit l'arrest domiciliari imposat a casa.

Els incidents entre un grup de joves i els agents de circulació escaldencs es van produir perquè els urbans van manifestar que estaven fent botellon i els van avisar que no podien estar allí per les restriccions de la pandèmia. Els nois van afirmar que no estaven consumint begudes però que sí tenien les mascaretes baixades perquè estaven fumant i escoltant música i que la batussa la van iniciar els agents. El jove que va sortir ahir de la Comella va explicar que havia actuat contra els urbans en defensa pròpia perquè el van agredir.

tracking