x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Afers Europeus

Primera trobada amb actors socials i econòmics per la negociació amb la UE

En la reunió s’ha acordat desenvolupar seminaris de treball temàtics per debatre en detall els aspectes de la negociació de l’Acord d’associació
Espot ha presidit la trobada

Xavier Espot, Maria Ubach i Landry Riba

Espot ha presidit la trobada.

SFGA/CEsteve
Actualitzada 25/02/2021 a les 17:42
El cap de Govern, Xavier Espot, ha presidit avui la primera trobada dels integrants de l'Acord polític amb els actors econòmics i socials del país en el marc de la signatura del Pacte per a la negociació amb la Unió Europea. En l’intercanvi s’ha acordat desenvolupar seminaris de treball temàtics que serveixin per debatre en detall els diferents aspectes de la negociació l’Acord d’associació amb la finalitat d’implicar activament els actors econòmics i socials en l’etapa de construcció de la posició d’Andorra.

El Govern ha explicat als representants de les entitats empresarials, dels col·legis professionals i dels sindicats, en quin estat es troba la negociació amb la UE, així com quin és el calendari previst pel 2021 i com funciona l’Acord polític assolit en torn d’aquesta negociació. De la seva banda, els assistents de la reunió han subratllat la importància de poder ser part activa de la construcció de la posició negociadora d’Andorra. Els membres de l’Acord Polític, per la seva banda, han valorat molt positivament poder dur a la taula de negociació posicions consensuades.

La trobada duta a terme avui s’emmarca dins de l’Acord polític signat el 26 d’octubre per tots els grups parlamentaris i que preveu tota una sèrie de reunions, entre les quals dues a l’any amb els actors econòmics i socials.
Etiquetes
  • #1 Pòquer d'asos
    (25/02/21 18:44)

    Ni Europa ni futur, estem a les portes d'un col·lapse econòmic sense precedents històrics, es per aixo que Regne Unit surt de la UE. Els diners son el lubricant del deute, ara es conquisten els països sense exèrcits, només han de ser socis de l'FMI per perdre la seva sobirania econòmica de per vida. Nomes cal veure el cadaver economic espanyol per entendre el futur d'Andorra, de moment hem perdut el tabac, la banca i el roaming, gairabe be tota la nostra soberania economica, cuantes plumes mes estem disposat a perdre?

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts