La fiscalia demana imposar una multa de 4.000 euros a la dona que portava la 'coca' a les calces

L'acusació pública també sol·licitat el comís del vehicle amb el quan va intentar introduir la droga al país

L'accés electrònic a la Justícia, l'any vinentFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El ministeri públic ha sol·licitat aquest matí davant el Tribunal Superior que s'imposi una multa de 4.000 euros a la dona que va ser enxampada amb 40 grams de cocaïna a les calces. La fiscalia considera que la processada té "la capacitat econòmica suficient" per assumir aquest import i reitera que la droga anava destinada a la venda tenint en compte la gran quantitat d'estupefaent que va adquirir i la modalitat de transport "professional, introduint l'estupefaent en un preservatiu dintre de la vagina". A més, l'acusació pública també ha demanat el comís del vehicle amb el quan va intentar introduir la droga al país.

La dona està acusada d'un delicte major de tràfic d'estupefaents i una contravenció penal de consum de la mateixa. L'acusada va ser condemnada per Corts a tres anys de presó, dos dels quals ferms, i resta ingressada al centre penitenciari des de la seva detenció al desembre del 2019.

La defensa també ha presentat recurs davant el Superior sol·licitant que se li retiri a la seva clienta el delicte de tràfic perquè "no s'ha pogut provar ni en l'anàlisi del seu telèfon ni hi ha cap indici que el justifiqui", a banda "de les suposicions de Corts i la fiscalia".
tracking