x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
pandèmia mundial

La UE crearà un passaport de vacunació per a l'estiu

La cancellera alemanya, que no ha parlat de turisme, assegura que el certificat digital serviria per desplaçar-se dins dels territoris i d'alguns "tercers països"
La cancellera alemanya, Angela Merkel.

Angela Merkel

La cancellera alemanya, Angela Merkel.

Actualitzada 25/02/2021 a les 21:40
La Unió Europea crearà un passaport de vacunació per viatjar entre els països membres durant l'estiu, segons ha anunciat avui la cancellera alemanya, Angela Merkel. Merkel ha explicat després d'una cimera virtual que tots els socis estan d'acord en desenvolupar un sistema que permeti comptabilitzar els diversos passaports de vacunació i que la Comissió Europea té tres mesos per a definir les condicions tècniques del sistema amb l'objectiu que estigui llest per a l'estiu.

La iniciativa podria servir per a poder fer desplaçaments internacionals dins de territoris de la UE i, possiblement, d'alguns "tercers països", tot i que Merkel no ha nomenat en cap moment la paraula "turisme". La cancellera també ha destacat que el passaport de vacunació no serà l'únic element per poder viatjar, sinó que és una opció "complementària" a les condicions de seguretat que hi ha actualment per a controlar la propagació del virus.
 
Etiquetes
  • #6 Perico
    (26/02/21 06:06)

    Genial. Aixo ens asswgurem k algo tteballarem a l'estiu i no que ens tancaran x a tots

    Respondre
  • #5 WEF
    (25/02/21 23:39)

    Redaccio BLes: "Malgrat tota la polèmica que causen els plans d'identificació global proposats pel multimilionari Bill Gates, el govern Alemany va ratificar la "Agenda ID2020" digital de l'Aliança Mundial per a les Vacunes i la Immunització creada per Gates al 2001.

    S'hi recopilen dades electròniques de cada persona, disponibles per a tots els organismes governamentals, la policia i possiblement per al sector privat, ha informat Global Research el 3 de febrer.

    Podrien reunir-se a el menys 200 dades que augmentarien amb el pas el temps, incloent el compte bancari, els hàbits de compra, els registres de salut i vacunació, les inclinacions polítiques, i molts altres sobre la vida privada dels registrats en aquest sistema.

    Aquesta iniciativa és avalada per la Fundació Rockefeller, Accenture, el Fòrum Econòmic Mundial (WEF, per la sigla en anglès), particularment compromès amb el controvertit globalisme"
    Quines ganes he de tenir el "Quantum Tatoo" també!

    Respondre
  • #4 Rosa Safont
    (25/02/21 22:55)

    Al TDH se li gira feina

    Respondre
  • #3 Vergonya Involutiva!
    (25/02/21 22:33)

    Inadmissible de tots els punts de vista!!!

    Respondre
  • #2 CRS
    (25/02/21 22:29)

    Vacuna no obligatoria pero su renuncia nos limitará!...al menos que el certificado que nos entreguen cuando la tengamos puesta se emita en inglés y apostillado para poder viajar sin tener que mandarlo traducir y legalizar!

    Respondre
  • #1 Afirmacionista
    (25/02/21 21:47)

    Vacuna no obligatòria clar.

    Respondre
6
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts