x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
pandèmia mundial

La mort d'un altre pacient ingressat eleva el balanç de víctimes a 110

Els indicadors de la malaltia constaten la notable millora de la situació epidemiològica
El difunt estava ingressat a la planta Covid de l'hospital.

La mort d'un altre pacient ingressat eleva el balanç de víctimes a 110

El difunt estava ingressat a la planta Covid de l'hospital.

Fernando Galindo
Actualitzada 24/02/2021 a les 06:35
La tercera defunció en una setmana que tot just arrencava va elevar ahir el balanç de víctimes de la pandèmia a 110. El difunt estava ingressat a l’hospital, com ho estaven les persones que van ser òbit dilluns. Les pèrdues coincideixen amb la notable millora de la situació epidemiològica que constaten uns indicadors que va actualitzar el ministre de Salut en la compareixença al Consell General: la baixada de la taxa de reproducció a 0,78, el fet que els malalts actius estiguin per sota dels 400, que la mitjana setmanal de contagiats majors de 50 anys (i més propensos a una hospitalització) hagi baixat a 7 (la meitat que fa 15 dies) o que la taxa de positivitat de les proves diagnòstiques (PCR, TMA i test d’antígens) sigui ara del 2%. La taxa de casos per 100.000 habitants dels darrers 14 dies està en 561, la meitat que fa un mes.

L'hospital tenia ahir tres malalts menys que dilluns pel SARS-CoV-2 i va passar de 20 a 17. Una desena d'afectats estaven ingressats a planta i l'UCI va baixar de nou pacients a set, dels quals sis requereixen ventilació mecànica. Els nous casos van ser 27, augmentant el total d'afectats pel virus a 10.739, amb 344 casos actius, catorze menys que els que hi havia dilluns.

L'afectació del virus de la Covid-19 al sistema educatiu també va a la baixa. Ahir només hi havia una classe tancada totalment per contagis del virus i dues amb part dels alumnes confinats a casa. El total d'aules en vigilància passiva era de 23.

El procés de revacunació va continuar amb l’administració de 42 segones dosis del vaccí del laboratori Pfizer.
 
RES MÉS A AFEGIR SOBRE LES PISTES
Joan Martínez Benazet no va voler aprofundir més en la preocupació expressada dilluns per la massificació detectada a pistes durant el cap de setmana. Sí que va deixar clar que es reafirmava en allò expressat, que el que havia succeït no respectava l’acord amb Ski Andorra, i que, a més, aquest era el posicionament del Govern i no sols el seu. Tornat a preguntar sobre a què es referia quan parlava sobre incompliment, va assenyalar que feia referència a l’acord pel qual només poden esquiar residents a Andorra.
Etiquetes
3
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts