TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Pandèmia mundial

Nova defunció per Covid

L'òbit és el tercer provocat per la pandèmia en poc més d'un dia

Entrada d'urgències de l'hospital Nostra Senyora de MeritxellFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un pacient que estava ingressat a una habitació de planta de l'hospital per Covid s'ha convertit avui en la tercera defunció en poc més de 24 hores a causa del virus després de la mor ahir de dues persones de 80 i 89 anys que també estaven hospitalitzades. El traspàs augmenta les víctimes de la pandèmia a 110, de les quals 57 s'han registrat a partir de la segona onada a l'octubre.

L'hospital suma aquesta tarda tres malalts menys que ahir pel SARS-CoV-2 i passa de 20 a 17. Una desena d'afectats es troben ingressats a planta i l'UCI baixa de nou pacients a set, dels quals n'hi ha sis amb ventilació mecànica.

L'increment de positius torna a ser de 27 com va succeir el cap de setmana i el total d'afectats pel virus arriba a 10.739, amb 344 casos actius, catorze menys que ahir. El Govern ha informat que hi ha 10.285 recuperacions des de l'inici de la pandèmia amb les 40 altes acumulades en les últimes hores i que el procés de revacunació va continuar ahir amb l'administració de 42 segones dosis de Pfizer.

L'afectació de la Covid al sistema educatiu continua en descens i només hi ha una classe tancada totalment per contagis del virus i dues amb part dels alumnes confinats a casa. El total d'aules en vigilància passiva són 23, dues més que les notificades ahir pel Govern.

tracking