Successos

Presó per al traficant que tenia 2 quilos de marihuana

La policia ha arrestat una segona persona en el marc de l'operació antidroga

Droga i diners intervinguts per la policiaSFP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'home de 27 anys de nacionalitat andorrana arrestat ahir per la policia per ser "un important traficant d'estupefaents" ha entrat a presó aquesta tarda després de passar a disposició judicial. Els agents van intervenir en l'operació 2.185 grams de marihuana i42.400 euros en un pis d'Escaldes i s'estima que la venda de drogues anira destinada en gran part a menors d'edat. Durant el dia d'avui s'ha detingut a una segona persona a qui la policia anva al darrere. Es tracta de la mà dreta del traficant, que també és andorrà. No es descarten més detencionsi ja s'han fet "diligències directes" a diverses persones que estarien relacionades amb els fets.

Els agents van trobar a l'únic pis on es va centrar la intervenció "elements que corroborarien l’existència d’un important tràfic d’estupefaents, tals com material per confeccionar dosis de marihuana i bàscules" així com altres petites quantitats de droga que segons la policia "semblaven destinades a vendes més al detall". El cos de seguretat apunta que els destinataris eren menors d'edat i remarca en el comunicat sobre l'operació que "s’ha constatat darrerament un augment de consum de marihuana en zones d’esbarjo de la parròquia properes al lloc de l’actuació policial". Les vendes les faria pel Prat del Roure i d'un centre comercial de la parròquia, segons ha pogut saber el Diari.

El cos de seguretat ha assenyalat que la investigació que va culminar ahir es va iniciar arran de la desarticulació del narcopís del carrer del Pui d'Andorra la Vella de l'operació 'Brotxeta' del gener del 2020 ja que per les gestions que es van fer se sospitava que "a Escaldes-Engordany existia un important punt de venda al detall i distribució a l’engròs de marihuana". L'actuacióva acabar amb un dispositiu policial que ha coordinat el grup de delictes contra la salut pública de l’Àrea de Policia Judicial i Criminal i en el que han participat equips de guies canins.

tracking