Salut

La CASS allarga el vincle amb l'Institut Català de la Retina

Els bons resultats han portat a aprovar seguir treballant amb aquest centre

La CASS ha destinat 2,8 milions a pagar baixes provocades per la Covid

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Consell d'Administració de la CASS ha aprovat en la sessió realitzada avui seguir treballant amb l'Institut Català de la Retina "pels bons resultats registrats en qualitat assistencial". S'ha fet una negociació per actualitzar les tarifes i posteriorment la CASS validat continuar treballant amb aquest centre, del qual s'ha valorat el "bon servei ofert als assegurats".

D'altra banda, el Consell d'Administració també ha licitat el concurs públic nacional per la contractació d'un defensor de l'afiliat. Després de la renúncia per motius professionals de Carme Moles, s'han aprovat les bases per al concurs. Aquella persona que ocupi el càrrec ha de serun professional que desenvolupa la seva activitat en règim de compte propi, amb formació mínima de MATES 2 i amb experiència acreditada en temes socials, de seguretat social o en la defensa jurídica o administrativa de les persones.

Com a tercer punt del Consell d'avui, s'han aprovat diverses licitacions i adjudicacions de concursos públics, com el del lloguer i manteniment d'una ensobradora. També s'ha donat llum verd a l'adjudicació d'emergència a l'empresa IN2 per a la realització de les adaptacions a la pàgina web de la CASS de les noves mesures òmnibus. Finalment, s'ha aprovat l'adjudicació directa dels serveis ampliats efectauts per l'empresa Alfresoco dels programaris Alfresco i Activiti, així com la contractació de Telesistemes S.A. per al manteniment i servei de la central de telefonia i dades.

tracking