La caiguda d'un arbre causa danys a diversos cotxes

El fet va tenir lloc al pàrquing de cotxes decomissats per la policia

La caiguda d'un arbre causa danys a diversos cotxesFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un arbre va caure ahir damunt d’una desena de vehicles estacionats al recinte de davant del despatx central de la policia on es guarden els cotxes comissats. Dos membres del cos de bombers es van desplaçar fins al lloc per retirar l’arbre, que havia caigut a conseqüència del temporal, segons va explicar el cap de guàrdia del servei. Per dur a terme les tasques, els bombers es van servir de l’ajuda d’un xerrac i una motoserra. El pàrquing és un recinte privat i l’arbre hauria caigut per motius que encara no es poden concretar –segurament per una ràfega de vent o per acumulació de pluja– aixafant una desena de vehicles. Ahir encara no es va poder precisar la magnitud de l’afectació, que resta en espera de la valoració del pèrit. L’accident suposarà un intercanvi d’assegurances.

El temporal

La pluja i el vent van afectar gran part del territori del Principat durant la jornada. Les pluges que van afectar ahir el país van tornar a deixar fang per la “invasió de pols sahariana que durarà fins a final d’aquesta setmana”, segons va anunciar el servei de meteorologia. Les precipitacions van anar perdent intensitat a partir del migdia i la cota de neu va quedar entre els 1.900 i 2.000 metres. Els gruixos més importants es van acumular a l’est del Principat amb uns 20 centímetres a 2.500 metres. Especialment a la tarda el vent va continuar bufant amb força en altitud.

L’estat de la xarxa viària del va millorar i el servei de Mobilitat va informar que s’aixecava la fase groga des de Soldeu activada des del migdia. A la nit, però, es van fer tirs d’allaus en aquesta zona per la neu acumulada i eren necessaris equipaments per passar el port d’Envalira.

La caiguda d'un arbre causa danys a diversos cotxes

tracking