Illa Carlemany presenta una denúncia pels actes vandàlics

La policia investiga qui són els joves que van dur a terme les bretolades i les van difondre a internet

Illa Carlemany presenta una denúncia pels actes vandàlics

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Illa Carlemany ha denunciat els actes vandàlics que van cometre un grup d’adolescents al centre comercial i que van difondre a través de les xarxes socials, concretament a TikTok. Fonts del cos de policia van informar que estan investigant qui són els cinc joves que apareixen a les imatges per seguir amb el procediment legal i cridar-los a declarar.

D’altra banda, el pare d’un dels joves va explicar al Diari que els culpables de les destrosses “no són els cinc joves, sinó dos”. I va manifestar que el seu fill i dos companys més “tan sols s’estaven fent un vídeo al mirall del lavabo del centre comercial” i “els altres els van incitar perquè gravessin les bretolades”. “No vull defensar-lo ni disculpar-lo, però no és just que s’acusi els cinc nois. El meu fill es trobava al lloc equivocat en el moment equivocat i puc assegurar que no va participar en les destrosses”, va assenyalar.

A les imatges difoses se’ls observa duent a terme destrosses en una escola del país, en la qual llancen una cadira per la finestra, i altres elements com un palet i un pneumàtic pel forat d’una escala del centre. També es veu com rebenten una paperera i llancen un indicador als lavabos d’Illa Carlemany. En altres vídeos se’ls pot observar realitzant altres bretolades.

tracking