x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
policia

Empresonat un home de 51 anys per intent d'abús sexual d'una dona

El centre penitenciari de la Comella.

Empresonat un home de 51 anys per intent d'abús sexual d'una dona

El centre penitenciari de la Comella.

Fernando Galindo
Actualitzada 23/02/2021 a les 11:30
Un home resident de 51 anys ha ingressat a la presó de la Comella després d’haver estat detingut la matinada de dissabte per presumptament haver intentar abusar sexualment d’una companya de pis. Els fets van passar en un domicili d’Andorra la Vella i l’home va ser detingut a les 3.35 hores de la matinada com a presumpte autor dels delictes contra la llibertat sexual i la integritat física i moral. Segons s’assenyala al comunicat setmanal de detencions de la policia emès ahir, els agents van acudir a un domicili particular on el detingut hauria tingut una actitud intimidatòria envers una companya de pis. Segons l’enquesta realitzada, l’home hauria “induït la víctima a pensar de prendre part en un comportament o relació sexual”. Poc després la dona li va donar un parell de bufetades per treure-se’l de sobre i l’ara empresonat va respondre amb un cop de puny a la cella esquerra, que va fer caure al terra la víctima.
Aquesta és una de les 16 detencions que la policia va practicar al llarg de la setmana passada, entre les quals destaca la dels cinc homes no residents de 28, 29, 31, 34 i 35 anys que van ser detinguts divendres a la nit, com a autors d’un presumpte delicte contra l’ordre socioeconòmic per contraban de tabac. En el marc d’un dispositiu contra el frau de mercaderies sensibles, juntament amb efectius del cos de la duana, la policia va controlar en un car­rer dels Pas de la Casa els cinc detinguts amb fardells a l’esquena. Portaven entre tots un total de 3.600 paquets de tabac valorats en 12.528 euros.


Agressió al germà

El mateix divendres a la nit es va detenir una dona resident de 18 anys com a presumpta autora d’un delicte contra la integritat física i moral. Es va requerir els serveis de la policia per una forta discussió en un domicili particular d’Andorra la Vella i sobre el lloc es va determinar que la interessada hauria donat un cop de cap al seu germà que li va causar una ferida sagnant al nas.
També divendres passat, en aquest cas a la tarda i a la parròquia d’Escaldes, la policia va detenir un home no resident de 30 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la funció pública per desobediència a una ordre d’expulsió administrativa per un període de dos anys.


Més enllà d’aquestes detencions, la policia va arrestar sis persones més per delictes contra la seguretat en el trànsit, és a dir, per donar positiu per alcoholèmia. Destaca la d’un home resident de 25 anys que la mitjanit de dissabte a diumenge va ser detingut per donar una taxa de 2,41 grams d’alcohol per litre de sang en un control rutinari.

 
UNA TROBADA D'AMICS ACABA AMB UNA AGRESSIÓ AMB UN GOT
Un home resident de 38 anys va ser arrestat per la policia a dos quarts de cinc de la matinada de diumenge, com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral, segons s’assenyala al comunicat setmanal de detencions del cos d’ordre. Al text s’indica que es va requerir la presència dels serveis de policia per una forta discussió en un domicili particular, la qual posteriorment va derivar en una agressió. De l’enquesta feta pels agents es desprèn que el detingut va ser convidat a casa d’un amic i en el transcurs de la nit aquest últim l’hauria ofès amb un comentari. Posteriorment, s’indica al comunicat de premsa, es va iniciar una discussió acalorada, fins que el detingut va agredir la víctima amb un got de vidre, colpejant-lo a la part posterior del cap i causant-li una gran ferida sagnant.
 
ARRESTADA PER FALSIFICACIÓ DE RECEPTES MÈDIQUES
La policia va detenir dimarts passat al matí a Escaldes-Engordany una resident de 34 anys per haver estat autora d’un presumpte delicte de falsificació de receptes mèdiques. La dona arrestada era objecte d’una recerca judicial arran d’una investigació per falsificació de receptes per a l’obtenció fraudulenta de medicaments. Segons va informar la policia en el comunicat setmanal de detencions, s’acusa la dona detinguda dimarts passat dels presumptes delictes contra la salut pública i contra la seguretat en el tràfic jurídic.
Etiquetes
  • #1 KKarlitos
    (23/02/21 13:19)

    Cada dia mes boixos....es possible ficar la foto , noms i cognoms...es la millor forma per no tornar a fer.....no es democrata ...pèro es molt efectiva.

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts