x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Successos

Un grup de joves presumeix a Tik Tok de fer destrosses

El vídeo mostra com rebenten objectes d’una escola i de l’Illa Carlemany
Incidents vandàlics

Incidents vandàlics

Diversos joves causen destrosses en un centre escolar i en un establiment comercial i ho difonen a les xarxes socials

Una de les gravacions, llençant una cadira per una finestra.

Uns joves cometen actes vandàlics i els difonen a les xarxes

Una de les gravacions, llençant una cadira per una finestra.

Un jove llançant un indicador del centre comercial.

Uns joves cometen actes vandàlics i els difonen a les xarxes

Un jove llançant un indicador del centre comercial.

Actualitzada 22/02/2021 a les 11:02
Usuaris de les xarxes socials han difós per denunciar els fets un vídeo on es veu com un grup de cinc joves provoca diversos actes vandàlics en una escola i en un establiment comercial d’Escaldes-Engordany. Les imatges mostren com els protagonistes, amb la cara descoberta i la mascareta abaixada, es graven mentre llencen una cadira per la finestra de l’escola i tiren pel forat de l’escala del centre un palet, un pneumàtic i fins i tot una escala metàl·lica mentre riuen per les bretolades que acaben de fer i acompanyen les imatges de les destrosses amb la cançó El Chiqui Chiqui.

El vídeo també mostra com els nois es graven mirant-se als miralls dels lavabos d’Illa Carlemany per presumir a les xarxes socials de les destrosses i a continuació decideixen que un d’ells rebenti una paperera metàl·lica dels serveis llançant-la contra el terra, per després sortir corrents, dissimular entre els passadissos del local escaldenc i tornar a la zona per trencar un dels indicadors que es troben al centre comercial. Fonts d’Illa Carlemany van explicar al Diari ahir que els fets es van produir dijous a la nit i que gràcies a les imatges difoses per les xarxes socials i a les càmeres de seguretat de l'establiment van poder veure com varen passar els fets i qui són els responsables, i van manifestar que estan estudiant emprendre accions legals contra ells, que serien menors d’edat.

El grup acostuma a compartir les bretolades a través dels seus comptes de Tik Tok, però cap d’aquestes és tan greu com les que van fer a l’escola i a l’Illa Carlemany. A la resta de vídeos es veu com els joves s’apropen fent rucades a persones que passegen tranquil·lament pel carrer i que se’ls miren sense entendre què està passant i com molesten clients d’un supermercat a qui llancen objectes al cap, simulen baralles entre ells per cridar l’atenció, i passen entre els prestatges i els compradors que estan decidint quin producte agafen.
Etiquetes
9
Relacionades
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts