Muntanyisme

Leo Urban puja el cim del Casamanya descalç i sense samarreta

Leo Urban puja el cim del Casamanya descalç i sense samarretaLEO URBAN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El resident d’origen francès, Leo Urban, conegut per escalar diversos edificis sense proteccions com la Torre Glòries i els hotels Arts i Melià Sky de Barcelona i les torres Trinity i Engie a París, va assolir ahir una nova fita en completar l’ascensió fins al cim del Casamanya sense portar sabates ni tampoc samarreta. Urban va fer tota l’ascensió sense patir cap contratemps, i va trigar dues hores a arribar al punt més alt del pic ordinenc.

L’escalador va assegurar que la darrera pujada havia estat la més complicada ja que, a causa del fred i del vent, se li congelaven els peus.

La tornada cap a la base la va realitzar ja amb sabates, i va trigar una hora, la meitat de temps que en l’ascensió. Urban no va utiltizar cap mètode especial per preparar l’escalada i va afirmar que l’ascensió va ser “tal com ho havia planejat” i que volia fer aquest repte al país a l’hivern i descalç. L’atleta va dir que volia fer difusió del mètode “primal”, un moviment que ha llançat i que es basa a fer parkour en connexió amb la natura. Urban serà l’ambaixador de la nova associació d’aquesta pràctica al país que encara s’està treballant amb el ministeri de Cultura i Esports i que té com a objectiu fer la màxima difusió a Andorra gràcies als seus èxits i la difusió en xarxes socials.

Leo Urban puja el cim del Casamanya descalç i sense samarreta

tracking