Un grup d'esquiadors cau d'un telecadira al Tarter

Els passatgers, que haurien aixecat massa d'hora la barra de seguretat, no han resultat ferits i el giny ha quedat tancat a causa del fort vent

Un grup d'esquiadors cau d'un telecadira al TarterLorena Giménez

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L'estació del Tarter ha patit aquest matí un ensurt. Un grup d'esquiadors que viatjava en el telecadira de la pista de la Llosada han caigut del giny quan estaven a punt d'arribar a causa d'un cop de vent. Fonts de l'estació han explicat al Diari que serien quatre persones i que s'està duent a terme la investigació per esclarir els fets, però que tot apunta a que els passatgers havien aixecat massa d'hora la barra de seguretat i que arran de la ventada s'han precipitat del telecadira. La caiguda s'ha produít des de poca alçada i cap d'ells ha resultat ferit i tampoc s'ha requerit la intervenció dels bombers, ja que el personal de l'estació ha pogut atendre els esquiadors.

L'estació ha advertit a la resta d'esquiadors que es trobaven al telecadira de la importància de seguir les normes de seguretat i de no aixecar la barra abans del senyal indicat i posteriorment el giny ha quedat tancat pel fort vent.

Quatre esquidors cauen d'un telecadira al Tarter

tracking