x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Infraestructura

Primer avió comercial d'Andorra Airlines amb base a La Seu

L'aparell té unes 50 places i ha arribat sense passatgers
L'avió amb el rètol d'Andorra Airlines

Un avió d'Andorra Airlines aterra a l'aeroport de La Seu

L'avió amb el rètol d'Andorra Airlines

Aeroports de Catalunya
Actualitzada 19/02/2021 a les 18:25
L'aeroport d'Andorra-la Seu compta des d'avui amb un avió ATR72, de 50 places, de la companyia Andorra Airlines. L'aeronau, que ha arribat sense passatgers, ha quedat aparcada a la plataforma de la infraestructura alt urgellenca després de realitzar diverses maniobres d'enlairament i aterratge, procedent de les illes Canàries. Fonts oficials d'Aeroports Públics de Catalunya han explicat que Andorra Airlines ha comunicat la intenció de basar l'avió a la Seu i que pròximament mantindran reunions entre els governs de Catalunya i d'Andorra per exposar el projecte que volen dur a terme.

Cal recordar que Andorra Airlines va néixer l'any 2016 amb la intenció d'oferir un servei regular que unís el Principat amb Madrid, Palma, París i Porto. Inicialment preveia fer-ho llogant avions amb capacitat d'entre 40 i 70 passatgers fins que poguessin comprar un de propi. Va arribar fins i tot a presentar en roda de premsa l'operativa, però mesos més tard fonts de l'aerolínia van justificar la no posada en servei dels vols per un frau d'un fons inversor britànic que suposadament no va fer el pagament de 60 milions d'euros per al finançament del projecte.

Andorra Airlines va comunicar a finals de l'any passat la intenció de "reestructurar" el projecte inicial de l'2016 i "posar en funcionament una nova operativa entre diferents ciutats espanyoles". Proposaven fer "vols de petit format familiars, de grups operats per agències o d'empresaris". Jorge Soriano, membre de la companyia, va explicar llavors que la reestructuració del projecte "no elimina ni limita en cap moment la idea de sempre de connectar Andorra amb vols regulars". També va considerar que el projecte reestructurat "és una aposta de futur immediat fins que la millora de la situació sanitària permeti establir rutes de caràcter regular i setmanal com sempre hem previst".
Etiquetes
Veure’n més
23
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts