TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

L'AGIA esdevé membre de la Confederació europea de professionals immobiliaris

L'adhesió permetrà representar a Andorra dins del sector europeu

L'AGIA esdevé membre de l'associació europea de professionals immobiliaris

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El col·legi d'agents i gestiors immobiliaris d'Andorra (AGIA) s'ha entrat a formar part de l'European Association Real Estate Professions (CEPI) que permetdonar més èmfasi a les relacions amb els països de la Comunitat Europea. L'adhesió s'ha produït gra`cies a la cooperació de la Federació Internacional de Professions Immobiliàries (Fiabci)i la comissió internacional de l'AGIA amb l'objectiu derepresentar el Principat dins del sector immobiliari en el teixit europeu i fer així "un gran pas endavant i molt important pel sector immobiliari andorrà".

ElCEPIes va fundar l'any 1990 a Brussel·les, com una organització internacional sense ànim de lucre idona suport a les transaccions europees i transfrontereres, desenvolupant el treball i les activitats dels professionals immobiliaris, tenint en compte els interessos dels consumidors. Així mateix,té com a missió elevar els estàndards de les professions immobiliàries, promovent que la intermediació i l'administració de propietats, siguin realitzades per professionals qualificats amb uns alts estàndards ètics.

tracking