La policia dona per fet que els violadors han fugit

Els dos homes serien d’origen colombià i van violar i agredir brutalment la víctima

La policia dona per fet que els violadors han fugitFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El cas de la violació i agressió que va patir una dona dimarts continua ple d’interrogants. La víctima, que està ingressada a la planta de salut mental de l’hospital, va acceptar ahir al matí declarar davant els policies, però segons fonts properes al cas es mostra reticent a identificar els delinqüents, que serien de nacionalitat colombiana.

La policia dona per fet que els dos homes no viuen a Andorra i van tenir temps de fugir del país des del moment que van abandonar el domicili de la víctima, a qui van violar i agredir de forma salvatge i van deixar lligada. La dona té un visible cop a la cara dels molts cops que va rebre. La policia intentava saber ahir si la relació sexual va ser consentida al principi i després la víctima va canviar de parer i va ser objecte de la ira dels delinqüents, o bé si es tracta d’una revenja. Sigui quin sigui el motiu no eximeix de culpa els autors de la brutal agressió a una dona que passava per un moment delicat pel qual està en tractament, segons fonts properes al seu entorn d’amistats.

La denúncia a la policia es va tramitar dimarts a les 20 hores. La dona va ingressar a urgències i dimecres al matí va ser traslladada a la quarta planta del centre hospitalari, on està recuperant-se d’un estat de xoc que no va permetre-li declarar. Els investigadors treballen amb la hipòtesi que els homes no eren desconeguts i que van accedir al domicili sense problemes. A partir d’aquí es fa difícil desvelar què va passar. Al principi la dona no va voler identificar els agressors i ahir la policia no va voler afegir cap detall per donar força a la versió oficial. La dona viu en un edifici situat a Santa Coloma.

tracking