Torre Rioja entra amb un 9% a Banco Alcalá

Crèdit Andorrà continua mantenint el 81,9% del capital de l'entitat

El volum de negoci del Banco Alcalá creix un 12,4% el 2019ARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Creand Wealth Management, la nova denominació de Banco Alcalá, l'entitat de Crèdit Andorrà a Espanya, ha fet una ampliació de capital que dona entrada a Torre Rioja Madrid Socimi amb un 9% del capital. L'aportació del nou accionista amb l'ampliació de capital que s'ha fet és de 6,12 milions d'euros i Crèdit Andorrà continua mantenint la majoria accionarial de l'entitat amb un 81,9% del capital social. El grup andorrà destaca que el nou accionista és un "inversor amb un ampli reconeixement i prestigi" i se suma al projecte de banca privada aportant la seva experiència i trajectòria al mercat espanyol.

El conseller executiu i director general del grup Crèdit Andorrà, Xavier Cornella, ha manifestat que l'operació s'emmarca en l'estratègia per als propers anys de tot el grup "basada en la consolidació i el creixement del negoci en les diferents places on operem, i el desenvolupament d'aliances estratègiques per ampliar l'oferta de valor i la rendibilitat a totes les àrees". I es remarca que es treballa amb un posicionament "centrat en l'especialització en productes, la capacitat de servei al client i la vocació de ser pioners, tant en oferta de productes com en tecnologia".

El conseller director general a Espanya de Creand Wealth Management (Banco Alcalá. S.A.), Marcos Ojeda, ha assenyalat que aquesta operaicó "enforteix la posició de Creand Wealth Management a Espanya, amb l'objectiu de consolidar el creixement orgànic i inorgànic de l'entitat en l'àmbit de la banca privada i la gestió de patrimoni, per a ser una de les firmes de referència en banca privada dins del mercat espanyol".Creand Wealth Management gestiona actius per valor de 2.260 milions d’euros i té oficines a Madrid, Barcelona i València.

tracking