polèmica

Indignació a les xarxes per un vídeo del pilot Aleix Espargaró i de l'exciclista 'Purito' Rodríguez

Indignació a les xarxes per un vídeo del pilot Aleix Espargaró i de l'exciclista 'Purito' Rodríguez

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pilot de MotoGP Aleix Espargaró i l’exciclista Joaquim Purito Rodríguez, ambdós residents, van generar ahir polèmica a les xarxes socials per una broma que Espargaró va fer de manera privada a un amic i que es va filtrar. A les imatges es veu com el pilot i l’exciclista van en cotxe mentre el primer grava un vídeo per enviar un missatge. “Juani, escolta una cosa. Estem fent càlculs... No entenc com pot ser que guanyem tanta pasta treballant menys dies que els que tu tens de vacances”, diu entre rialles Espargaró.

Arran d’aquestes declaracions, la marca de bicicletes Orbea, de la qual ambdós esportistes són ambaixadors, va manifestar que es “desmarca” completament de les paraules d’Espargaró i Purito, i va demanar perdó a totes les persones que es puguin haver sentit ofeses. Orbea va dir que es prendran “les mesures pertinents dins del nostre reglament intern” perquè la marca considera “l’esforç un valor indiscutible”.

Aleix Espargaró va gravar un altre vídeo per demanar disculpes, tot i que va remarcar que era una “broma” que va enviar per Whats­App i de manera privada a un amic. “Faig broma que no treballo quan els que em coneixeu sabeu que soc el més treballador que hi ha”, va assenyalar.

tracking