Detingut per amenaçar una parella amb un ganivet i robar-los una furgoneta

Els agents també van arrestar a Escaldes un home no resident per dur una navalla il·legal

El despatx central de policia.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir ahir a Escaldes un home no resident de30anys com a presumpte autor d'amenaces a una parella amb un ganivet de cuina i robar un vehicle. Els fets van passar la mateixa nit, mitja hora abans de la detenció, a un domicili de les Bordes d'Envalira. Un home i una dona van trucar als agents arran d'una baralla amb un conegut seu i van manifestar que havien estat agredits i amenaçats pel detingut, qui també s'havia endut els telèfons mòbils i una furgoneta sense consentiment.La policia va efectuarles investigacions pertinents i el va enxampar a Escaldes al23.04 hores.

Aquesta ha estat una de les 17 detencions que s'han efectuat la darrera setmana, del 25 al 31 de gener, on també destaca l'arrest d'un home no resident de34anys per dur una navalla de 9,5 centímetres de fulla que, per les dimensions, el seu port és il·legal. El turista va ser enxampat en un establiment escaldenc, ja que el servei de seguretat el tenia retingut per haver robat uncartróde tabac. Els agents de policia el van inspeccionar i van trobar l'arma blanca dins la butxaca del pantaló.

El cos de seguretat tam´bé ha intervingut en la detenciód'unjove de23anys que conduïa de manera temerària i amb el permís retirat, un home de41anys que va entregar al Servei d'Immigració un certificat d'antecedents penals fals per tal d'obtenir l'autorització de residència i treball, i una parella de 51 i 47 anys que va ser enxampada en un domicili d'Andorra la Vella amb 0,5 grams de cocaïna i que va oposar resistència i vainjuriarals agents de seguretat. Pel que fa a baralles, la policia va detenir un home de27anys a la capital per una discussió i agressió amb la seva companya de pis, l'arrest d'una turista al Pas de la Casa que estava exaltada dins l'oficina d'informació i va fer cas omís de les indicacions dels agents i va mostrar un comportament "desproporcionat vers aquests", així com la discussió que es va produir al carrer Ciutat de Valls la nit de divendres a dissabte que va acabar amb la detenció d'una parella i amb una persona ferida que va rebre un cop de puny en voler separar-los.

Els agents també han detingut set conductors per circular sota els efectes de l'alcohol o les drogues. Les taxes més altes registrades la setmana passada han estat la d'una dona de 45 anys que va donar 1,95 grams per litre i que va ser enxampada en fer una infracció del codi de circulació i la d'un jove de 23 anys amb una taxa d'1,85 g/l que va ser detectat durant una parada rutinària.

tracking