Reforma

Comença la reconstrucció dels Serradells

L'objectiu és que la infraestructura estigui enllestida a l'estiu del 2022

Estat de la piscina dels Serradells aquest matíFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les obres de reconstrucció dels Serradells han començat aquest matí. Els treballs per reformar les instal·lacions dels danys provocats per l'incendi del novembre del 2018 han arribat després de diversos retards pels litigis judicials que s'han plantejat per la responsabilitat sobre el foc que es va iniciar en la reforma de la façana.

La cònsol major d'Andorra la Vella, ConxitaMarsol, ha donat per iniciades les obres de reconstrucció del Centre Esportiu dels Serradells i durant una visita d'obra, que ha comptat amb la presència del cònsol menor, DavidAstrié, el conseller d'EsportsAlainCabanes, i el director del centre, MarcMagallon, ha manifestat que "avui ha de ser un dia alegre, de mirar endavant, però quan vens aquí i veus la destrossa encarase t'encongeixel cor i recordes tot el que vam viure, que per sort, no hi va haver danys personals". El termini de les obres s'estima que s'allargui durant14mesos i el pressupost estàentorn als 4 milions d'euros. Finalment, la cònsol ha indicat que "abans de l'estiu del 2022, esperem que els Serradells estiguin ja reinaugurats".

El comú ha fet una visita aquest matí amb els mitjans de comunicació a les instal·lacions on es poden comprovar els danys que va patir especialment la zona de la piscina.

tracking