'El Rubius' justifica el seu trasllat a Andorra

El 'youtuber’ assegura que a Andorra trobarà la tranquil·litat que busca

'El Rubius' deixa Espanya i trasllada el domicili a AndorraTWITTER

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Des que va anunciar la seva decisió de mudar-se a Andorra, fa prop de dues setmanes, 'El Rubius' no s'havia pronunciat públicament. Finalment, ahir al vespre ho va fer en un extens escrit publicat a internet en el qual justificava la seva decisió i lamentava profundament les crítiques que ha rebut tant a les xarxes socials, com a diferents programes de televisió, amb les quals es va mostrar dur.

Elyoutubertambé va denunciar que ha estat perseguit per la Hisenda espanyola des del primer dia dels 10 anys que porta pagant impostos a Espanya, però explica que la seva decisió va més enllà del tema fiscal. "Alguns consideren "egoista" o "poc ètic" la meva decisió de mudar-me a Andorra. Però no és menys cert que allà es troben la majoria dels meus amics i companys de professió i que allà, pel que em diuen, puc sortir al carrer tranquil, hi ha seguretat i puc estar en un entorn cultural tranquil i segur, que al cap i a la fi és el que estic buscant", descriu.
A més, en el text explica que "a Madrid mai m'he sentit còmode del tot. Us ho he explicat diverses vegades: sóc una persona que gairebé no surt de casa i que viu amb les persianes baixades tot el dia, per por que algú em reconegui. I no dic això per intentar donar pena ni res per l'estil, m'he acostumat a viure feliç en l'aïllament de la meva habitació. Però ja porto cinc mudances en el que porto sentyoutuberi mai puc descansar tranquil pensant que hi ha algú allà fora esperant-me o observant".
tracking