Francofonia

Montaner destaca la feina dels consellers durant la pandèmia

La presidenta de la secció andorrana de l’Assemblea per la Francofonia va remarcar la importància en trobar l’equilibri entre la salut i l’economia

Montaner destaca la feina dels consellers durant la pandèmiaCONSELL GENERAL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La presidenta de la secció andorrana de l’Assemblea per la Francofonia, Carine Montaner, va lloar el paper que estan fent els parlamentaris dels diferents països per tal de contribuir en la lluita contra la pandèmia de la Covid-19, i la importància en trobar l’equilibri entre la salut i l’economia. La consellera de terceravia va fer aquestes declaracions durant la 46a sessió de l’Assemblea Parlamentària de la Francofonia, que tractava sobre aquesta temàtica, i també sobre com encarar els reptes de futur.

Cal recordar que la delegació andorrana, que encapçala Montaner, compta amb consellers generals de tots els partits polítics que formen l’arc parlamentari. Així doncs també hi van prendre part els consellers generals Núria Rossell, de DA; Marc Magallón dels Liberals; el membre de Ciutadans Compromesos, Raúl Ferrer, i Carles Sànchez per part del Partit Socialdemòcrata.

tracking