pandèmia mundial

Salut detecta 52 positius i les hospitalitzacions pugen a 40

Hi ha tres ingressats més a planta respecte ahir i els casos totals freguen els 10.000

Hospital Nostra Senyora de MerixellFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Salut ha notificat 52 positius nous en les últimes 24 hores, segons ha informat el Govern aquesta tarda. El nombre de casos totals a Andorra des de l'inici de la pandèmia frega els 10.000 i se situa en els 9.937, mentre que les altes totals registrades són 9.093. Els casos actius es mantenen estables i actualment n'hi han 743, quatre més respecte ahir.

De la seva banda, l'hospital Nostra Senyora de Meritxell compta amb un total de 40 pacients amb Covid, tres més respecte ahir. Tots ells han estat ingressats a planta, que suma fins a 27 hospitalitzats, mentre que l'UCI es manté amb 13 pacients, dels quals 11 es troben sota ventilació mecànica, una menys que ahir després que hi hagi hagut una extubació en les darreres hores. De la seva banda, la planta Covid d'El Cedre es manté amb quatre ingressats, dels quals dos han estat derivats del servei d'urgències, un prové de Salita i una altra de la Residència Albó.

Pel que fa a la població escolar, el nombre d'aules sota vigilància activa ha baixat a 31, quatre menys respecte ahir, de les quals sis estan aïllades totalment i 25 de manera parcial. Amb tot, les classes que estan sota vigilància passiva han crescut de 60 a 72.

tracking