pandèmia mundial

Més de 900 persones han rebut la vacuna

Salut notifica 48 positius nous i l'hospital es manté amb 37 pacients amb Covid

Benazet: “Andorra vacuna al ritme d'Europa”SFGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministeri de Salut ha detectat 48 positius nous des de la darrera actualització sanitària d'ahir al migdia, tal i com ha comunicat Govern. El nombre total de contagis des de l'inici de la pandèmia ha pujat a 9.885, mentre que les altes se situen en 9.045. Els casos actius han baixat lleugerament a 739 (12 menys que ahir).

L'hospital Nostra Senyora de Meritxell es manté amb 37 pacients amb Covid-19, el mateix nombre d'ingressats que ahir. De fet, no ha variat ni la xifra d'ingressats a planta, ni la a l'UCI, ni els que són a la planta Covid d'El Cedre. Així doncs, actualment hi ha 24 persones a la planta d'hospitalització i 13 a la Unitat de Cures Intensives, de les quals 12 estan sota ventilació mecànica. Pel que fa a El Cedre, hi ha quatre pacients, dos dels quals són derivats del servei d'urgències de l'hospital, un de Salita i un altre de la Residència Albó.

Pel que fa al nombre de vacunacions, durant la jornada d'ahir se'n van administrar fins a 53 més, corresponents a la segona fase de la vacunació, que es va iniciar dijous amb els majors de 96 anys. El total de les persones vacunades ja supera les 900 ja que fins ahir n'hi havia 871.

Finalment,pel que fa a la població escolar, 34 aules estan actualment sota vigilància activa, de les quals 7 estan aïllades totalment i 27 de manera parcial. A més, hi ha 60 en vigilància passiva.

Hospital Nostra Senyora

tracking