pandèmia mundial

Seixanta-tres contagis nous i un pacient més a l'UCI

L'hospital té 40 persones ingressades per la Covid

Hospital Nostra SenyoraFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministeri de Salut ha detallat aquesta tarda que en les darreres 24 hores s'han detectat 63 contagis nous per Covid i que la xifra total de casos acumulats des de l'inici de la pandèmia és de9.779 persones. El nombre de persones amb la malaltia avui és de 737, 30 menys que ahir, i s'han donat 91 noves altes que fan que les recuperacions siguin 8.942, tot i que també han incrementat les defuncions, amb un total de 100 víctimes.

L'hospital Nostra Senyora de Meritxell té 40 pacients ingressats per coronavirus, tres més respecte a ahir. La pressió hospitalària ha tornat a augmentar en les darreres hores i a la Unitat de CuresIntensivesha ingressat un nou malalt per Covid i ja són 13 les persones que estan en aquesta àrea, onze de les quals es troben sota ventilació mecànica. La planta Covid habilitada a El Cedretécinc pacients, un menys que ahir, amb 2 residents deSalita, un de l'Albó i dos pacients geriàtrics que provenen del seu domicili i que han estat derivats al centre sociosanitari de Santa Coloma des del servei d'Urgències de l'hospital.

Salut també ha notificat que ahir es van administrar 35 vacunes de Pfizer, totes elles aprofessionals sanitaris de diversos àmbits que van rebre el vaccí a les instal·lacions del SAAS. La xifra de persones vacunades és de 779.

Les escoles del país tenen 68 aules amb algun tipus de confinament, de les quals 22 estan completament aïllades i 46 de manera parcial, i Salut té en observació 54 classes més que estan sota vigilància passiva.

tracking