TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Petició d'absolució per un dels implicats en l''Operació Nord'

El seu advocat defensa que el processat va introduir la droga al país sota amenaces i coaccions

Nova seu de la JustíciaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El lletrat del jove resident implicat en l'Operació Nord que va estar 23 mesos en presó provisional ha sol·licitat la lliure absolució del seu client davant el Tribunal Superior. Així doncs, Alfons Clavera, ha manifestat que el processat va introduir la droga al país sota amenaces i coaccions per part del cap de trama de tràfic de drogues, El Valenciano, qui actualment es troba condemnat en rebel·lia processal. L'advocat ha argumentat que el seu client no va tenir "una altra alternativa", ja que ha afirmat que el cap es va personar a casa seva amb un ganivet i "exigint-li que introduís la droga".
Per la seva banda, la fiscalia ha indicat que les amenaces no suposen una imposició, al·legant que El Valenciano va marxar del país i es troba en rebel·lia processal. A més, ha manifestat que abans dels fets jutjats en l'Operació Nord, el jove ja havia tingut problemes amb les drogues.
Cal recordar que el ministeri públic va rebaixar la pena del resident de sis a quatre anys de presó i va fixar una multa de 15.000 euros. La col·laboració policial del jove per capturar El Valenciano van motovar el canvi de qualificació de la condemna per part de la fiscalia.
tracking