x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
empreses

Costa no té donat d'alta el negoci d'Inlingua a Encamp

El PS denuncia que el conseller general no tingui en ordre les obligacions dels seus negocis
El local d'Inlingua situat a Encamp.

Costa no té donat d'alta el negoci d'Inlingua a Encamp

El local d'Inlingua situat a Encamp.

Fernando Galindo
Actualitzada 28/01/2021 a les 10:25
El president del grup parlamentari liberal i també empresari, Ferran Costa, no ha donat d’alta al comú el negoci d’Inlingua que té a la parròquia d’Encamp. A final de setembre de l’any passat, el local on estava situada l’escola d’idiomes, a la carretera de la Vila d’Encamp, al costat de l’església de Santa Eulàlia, es va donar de baixa. El negoci es va traslladar al carrer d’Engolasters, a l’edifici Cubik, al costat del Funicamp, on estan actualment ubicades les instal·lacions d’Inlingua en aquesta parròquia. En la darrera ubicació esmentada, però, l’empresari, a data d’ahir, encara no havia donat d’alta el negoci malgrat que funciona des de fa mesos, segons van informar fonts socialdemòcrates.

L’equip de govern del comú encampadà és conscient de la situació irregular del negoci traslladat a prop del Funicamp des del setembre de l’any passat i ja hauria informat el conseller general liberal de la necessitat de posar-se al dia amb les seves obligacions empresarials. De moment, però, l’equip comunal encara no hauria pres cap mesura ni cap acció per obligar l’empresari encampadà a regularitzar la situació del seu negoci.

Les fonts socialdemòcrates van denunciar la situació i van mostrar la seva indignació pel fet que una persona que ostenta també un càrrec públic al Consell General no tingui en ordre les obligacions dels seus negocis. Des del seu punt de vista, s’ha de suposar que un negoci que no està donat d’alta al comú tampoc no fa front a les seves obligacions tributàries, com ara l’impost de radicació comercial.
Etiquetes
Veure’n més
38
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts