Solidaridat

Crida a qui hagi passat la Covid perquè doni sang

La campanya es farà de dimecres a divendres de la setmana vinent al Prat del Roure

Els alumnes de l'Escola Andorrana han presentat la campanyaSFGA/CEsteve

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La tercera campanya de donació de sang impulsada per alumnes de segona ensenyança de l'Escola Andorrana es farà la setmana vinent amb la particularitat que les persones que vulguin participar han de reservar cita per respectar les restriccions de la pandèmia. El director de la Creu Roja Andorrana, Jordi Fernández, que assumeix la logística de la campanya, ha assenyalat que les persones que hagin passat la Covid-19 "caldrà que hagi passat un mes sense símptomes per poder-hi participar" i ha demanat "especialment a les persones que tenen anticossos a venir", segons ha informat Govern.

L'hora s'ha d'agafar a la pàgina web donarsang.gencat.cat i la recollida es farà des de dimecres a divendres al Prat del Roure d'Escaldes entre les 11 hores i les 14 hores i a partir de les 16 hores fins a les 20 hores.

La iniciativa dels escolars va aconseguir 192 donats en la primera edició i 328 en la segona, segons ha comentat en la presentació la directora general de l’Escola Andorrana i Formació Andorrana, Maria TeresaCasals, que ha precisat que serà difícil superar aquestes xifres perquè pels protocols que s'han de complir estarà limitada l'assistència cada hora.

Els alumnes assumiran diverses tasques durant la col·lecta de sang com rebre els donants,repartir díptics i animar els ciutadans aparticipar-hi o recollir dades estadístiques.

tracking